Inlijsten


Inlijsten

Voor de lijst en/of passe-partout rekenen we alleen de inkoopsprijs. Voor het bestellen en halen rekenen we € 10. Voor het inlijsten zelf: schoon maken van de lijst en het glas, opplakken van de foto op het  passe-partout met zuurvrije tape kost; tot 20×30 cm € 7,50  van 20×30 cm tot 60×90 cm €15 per in te lijsten foto.
Foto’s met oplage kennen geen extra kosten deze worden kant en klaar geleverd.
Grotere foto’s (vanaf 30×20) moeten worden opgeplakt vóór het inlijsten, zodat deze mooi strak blijven in de lijst.
We kunnen het inlijsten verzorgen. De lijst kan voor je worden besteld of gehaald.
Je kunt er ook voor kiezen je lijst bij ons af te geven.

Opplakken

Opplakken op 2 mm polystyreen voor inlijsten inclusief materiaal tot: 60×40 € 30
Opplakken op 2 mm polystyreen voor inlijsten inclusief materiaal vanaf 60×40 tot: 60×90 € 55

Zonder lijst kan ook

Met een aluminium frame aan de achterzijde zodat de foto plus minus 2 cm van de wand komt te hangen.Een heel mooie en strakke manier om je Fine-Art print te tonen.

Opplakken op 1mm aluminium inclusief materiaal (voor ophangen zonder lijst)
Opplakken op 1mm aluminium inclusief materiaal vanaf 20×30 tot aan  60 x 40 cm: € 45.
Inclusief aluminium frame aan de achterzijde: € 75.
Opplakken op 1mm aluminium inclusief materiaal  vanaf 60×40 tot aan 60 x 90: € 65
Inclusief aluminium frame aan de achterzijde: € 95

 

Afdrukken op Cromaluxe

Chromaluxe is een vrij nieuwe manier om een foto af te drukken (sublimeren). Hierbij wordt de foto eerst geprint en daarna op aluminium gedrukt door middel van dye-sublimatie. Het is een mooi product waarbij de helderheid en levendigheid van foto’s super mooi uitkomen.

Deze wijze van afdrukken levert een foto op die duurzamer is en minder snel beschadigd dan een Fine-Art print afgedrukt op aluminium (zonder glas ervoor)  of ingelijst zonder glas ervoor. Beide nog altijd de mooiste wijze van presenteren (volgens ons) maar ook kwetsbaar.

Foto’s op Chromaluxe gaan net zo lang mee als Fine-Art prints, ze zijn (redelijk) kras vast en je kunt ze met een vochtige doek schoonmaken.

Chromaluxe vind het normaal dat er soms kleine nauwelijks waarneembare puntjes voorkomen in eindproduct ook golfjes kunnen voorkomen in een grote print. Als je het niet weet zie je ze niet maar toch. Volgens de standaard van Cromaluxe is dat normaal, het hoort bij het product. Ook ‘kijkt’ de plaat niet vlak zoals bij een Fine-Art print. Vooral bij glans valt dit redelijk op. Bij mat heb je er geen of nauwelijks last van

Chromaluxe is prachtig mooi product maar  geen Fine-Art. Toch wegen deze nadelen niet of nauwelijks op tegen de enorme voordelen van dit product, smaken verschillen…..

De prijzen  op deze pagina zijn excl. 21% BTW
Opplakken van een foto die niet door ons is afgedrukt geschiedt op eigen risico.

 

Inlijsten met een aluminium frame      Foto opgeplakt op aluminium